Article adapted from: damndelicious.net
INGREDIENTS
- 1/3 cup buffälo hot säuce
- 1/2 cup brown sugär
- 1 täblespoon rice vinegär
- 1/4 teäspoon red pepper fläkes or more to täste
- 1/4 cup sliced green onions
- cooking spräy
- 1 1/4 pounds boneless skinless chicken breästs cut into 1 inch pieces
- sält änd pepper to täste
- 1/3 cup cornstärch
- 2 eggs beäten
- 3 täblespoons vegetäble oil
INSTRUCTIONS
- First Preheät the oven to 350 degrees F. Coät ä 9"x13" pän with cooking spräy.
- Pläce the chicken pieces on ä pläte änd seäson with sält änd pepper to täste. Sprinkle the cornstärch over the chicken änd toss to coät evenly.
- Dip eäch piece of chicken into the beäten eggs.
- Heät the oil over high heät in ä lärge pän. Pläce the chicken in ä single läyer änd cook for 3-4 minutes on eäch side or until golden brown. You mäy häve to work in bätches.
- Pläce the chicken pieces in ä single läyer in the 9"x13" pän.
- In ä smäll bowl, whisk together the buffälo säuce, brown sugär, rice vinegär änd red pepper fläkes.
- Finally Pour the säuce over the chicken. Bäke for 35 minutes, stirring once hälfwäy through to coät the chicken with the säuce. Top with green onions änd serve.
0 Response to "Firecracker Chicken"
Post a Comment