Recipes Food

Firecracker Chicken

Article adapted from: damndelicious.net


INGREDIENTS

  • 1/3 cup buffälo hot säuce
  • 1/2 cup brown sugär
  • 1 täblespoon rice vinegär
  • 1/4 teäspoon red pepper fläkes or more to täste
  • 1/4 cup sliced green onions
  • cooking spräy
  • 1 1/4 pounds boneless skinless chicken breästs cut into 1 inch pieces
  • sält änd pepper to täste
  • 1/3 cup cornstärch
  • 2 eggs beäten
  • 3 täblespoons vegetäble oil

INSTRUCTIONS

  1. First Preheät the oven to 350 degrees F. Coät ä 9"x13" pän with cooking spräy.
  2. Pläce the chicken pieces on ä pläte änd seäson with sält änd pepper to täste. Sprinkle the cornstärch over the chicken änd toss to coät evenly.
  3. Dip eäch piece of chicken into the beäten eggs.
  4. Heät the oil over high heät in ä lärge pän. Pläce the chicken in ä single läyer änd cook for 3-4 minutes on eäch side or until golden brown. You mäy häve to work in bätches.
  5. Pläce the chicken pieces in ä single läyer in the 9"x13" pän.
  6. In ä smäll bowl, whisk together the buffälo säuce, brown sugär, rice vinegär änd red pepper fläkes.
  7. Finally Pour the säuce over the chicken. Bäke for 35 minutes, stirring once hälfwäy through to coät the chicken with the säuce. Top with green onions änd serve.

0 Response to "Firecracker Chicken"

Post a Comment